Over mij

Een logisch gevolg van het afronden van mijn studie klassieke talen in Nijmegen was een verblijf van een jaar in Italië. Dat zijn er inmiddels 25 geworden. Ik ben nu al jaren werkzaam als officiële stadsgids in Florence. Door mijn dubbele ‘nationaliteit’ van Nederlandse in Italië en Italiaanse in Nederland, heb ik kennis van beide culturen en weet precies wat Nederlanders wel en niet aanspreekt in de Italiaanse levenswijze.

Niets is te vergelijken met het nieuwe leven van een mens die een nieuw land leert kennen. Al ben ik nog steeds dezelfde, ik denk dat ik tot op het bot veranderd ben.

Goethe, ‘Italienische Reise’

Wat anderen over mij zeggen

Hello Karin,

een beetje laat, maar daarom niet minder gemeend.  Nogmaals hartelijk dank voor je begeleiding met de algemene stadswandeling alsook het Uffizi museum. We genieten nog steeds na van onze city trip en waarbij we veel te danken hebben aan jou, gezien je ons veel hebt bij geleerd over de stad en de kunst. Je hebt de info steeds op een leuke en leerzame manier gebracht, en op niveau van ons ( = geen kunstkenners 🙂 )We kunnen het iedereen aanraden om jou als gids mee te nemen om het prachtige Firenze beter te leren kennen.

grazie mille

ciao

 

Lydia & Patrick

05.07.2024

Hoi Karin,

onze eerste kennismaking met Florence, bijzondere plekjes en een stukje Dan Brown, en dat alles op de fiets!
Door jou kennis en leuke verhalen voor ons een prima match om de stad te verkennen. Op jou advies nog naar Piazza Michelangelo geweest en genoten van het fenominale uitzicht!! En het bijzonder mooie kerkhof achter de kerk boven op de berg!
Henk en Katja

27.06.2024

Hallo Karin,

wij willen je hartelijk bedanken voor de fantastische rondleiding door Firenze. Jouw kennis en enthousiasme hebben de stad echt tot leven gebracht en ons bezoek onvergetelijk gemaakt. Wij waarderen de tijd en moeite die je hebt gestoken in het delen van de prachtige geschiedenis en cultuur van deze bijzondere stad.

Groetjes,

Daniëlle & Wilfred

24.06.2024

Hallo Karin,

Op 12 september j.l. hebben we genoten van jouw rondleiding door de verrassende en bijzondere plekjes van Florence. Jij hebt deze renaissance stad voor ons tot leven gebracht met jouw kennis en jouw verhalen. Het bezoek aan het Palazzo Vecchio de dag erna werd dankzij de bij jou opgedane kennis nog leuker en interessanter. En op straat bleven we elkaar op herkenningspunten wijzen.

Je luisterde ook goed. Toen je hoorde dat ik uit elk land dat ik bezocht zeepjes probeerde mee te nemen, heb je ons meegenomen naar de zaak die volgens jou de beste zeep van Florence verkoopt. Uiteraard zijn we de dag erna terug gegaan en hebben daar zeepjes gekocht, een belevenis op zich. Toen we na drie uur ( het zou twee uur zijn, maar ergens zijn we alle drie de tijd vergeten?), afscheid namen, hadden we niet alleen een heel leerzame en interessante, maar ook hele gezellige middag achter de rug. Dank daarvoor.

Mochten we ooit terug komen en het is mogelijk, dan zoeken we je zeker weer op.

Hartelijke groet,

Corry en Jan

21.09.2023

Beste Karin,

bedankt voor de fantastische fietstour van vandaag! Wij hebben genoten van jouw kennis en gezelschap. We hebben Florence gezien van een heel andere ‘kant’, wij kunnen dit iedereen aanraden.

Wij zeggen: graag tot ziens.

Hartelijke groet van Anne-Marieke en Pascal

 

31.07.2023

 Hoi Karin,

wij zijn heel blij dat we jou gevraagd hebben om ons rond te leiden door Firenze. Wat heb je ons veel verteld over deze prachtige stad. Heel veel mooie dingen gezien. Bijzondere historische gebouwen en imposante kerken bekeken die we anders zo voorbij waren gelopen. Bedankt, je hebt grote indruk op ons gemaakt. Tot een voigende keer!

Groetjes Maurice, Myra, Mike & Marino

08.07.2023

Beste Karin,

We genieten nog na van ons verblijf in Firenze. We zijn zelf heel erg geïnteresseerd in kunst en waren heel aangenaam verrast tijdens de fietstocht als eerste verkenning van Firenze door je zeer brede achtergrond kennis. Ook de manier waarop je het brengt is zo innemend. Jij hebt ons echt ondergedompeld in dat enorm boeiende renaissance tijdperk. Dat was al meteen een heel deugddoende ervaring.

Maar de rondleiding in het Uffizi heeft zo mogelijk nog meer indruk gemaakt. Daar kon je voluit gaan met heel je achtergrond om heel de evolutie van de kunst uit die tijd, met zijn talrijke hoogtepunten en zijn boeiende verbanden te tonen, en te wijzen op de bijzondere kwaliteit van zoveel werken of op leuke details zoals de vuile nagels van de Bacchus van Caravaggio.

We vonden het een ongelooflijke meerwaarde om dit prachtige museum te kunnen bezoeken met zo een deskundige begeleiding en op zo een aangename rustige manier! Dit was een cultuur reis om niet snel te vergeten en daarvoor willen wij je nog eens heel uitdrukkelijk bedanken!

Reinoud en Reinhilde Mechiels – D’hollander

22.05.2023

Wij, vier vriendinnen op stap in Florence, hebben genoten en zoveel geleerd van Karin.  Karin is een fijne, rustige en gezellige stadsgids met heel veel kennis. Er was ruimte voor eigen inbreng, ideeën en fotomomenten. Een echte aanrader om bij haar een fiets-of  stadswandeling te boeken om zo het mooie Florence te leren kennen.

Claudia

23.04.2023

Beste Karin,

De meeste gidsen, die wij op onze stedentrips meemaken, kennen een vaste route, hebben een vast verhaal en kunnen daar maar heel moeizaam vanaf afwijken. Wij kregen bij jou de indruk, dat je op basis van de informatie, die wij je gaven een aangepaste wandeling samenstelde en ons – ondanks dat we al een paar dagen zelf Florence hadden verkend – een boeiend verhaal over niet geziene stukjes van de oude stad voorschotelde. Opmerkelijk hierbij was de opvallende uitgebreide kennis die je van alle zaken had. Met name veel details waren jou goed bekend. Wij hebben van jouw keuze en van jouw manier van vertellen genoten. Mochten wij nog eens terugkomen naar Florence (er is tenslotte meer dan genoeg te zien) dan zullen wij zeker bij jou aankloppen voor weer een andere rondleiding.

Bedankt!!!

Frans en Elly Melkert en Ben en Lucy Wegman

Frans Melkert

14.09.2022

Maandag 25 juli 2022

Onze tweede keer Florence, voor de tweede keer op stap met Karin. Deze keer op de fiets!
Een geweldige keuze bij de warmte in het hoogseizoen; vroeg vertrokken en elkaar ontmoet op het station. Ideaal, zonder parkeerproblemen en relaxed deze mooie stad in waar onze fietsen al door Karin waren geregeld.

Florence was opnieuw betoverend. De high-lights, maar vooral de verhalen, de geschiedenis en de onbekende details over de stad en het Italiaanse leven maakten de tour weer zo gaaf. Voor zowel onze pubers, de nieuwelingen in de stad, als de kunstliefhebbers interessant.

Een heerlijke koffiestop op een niet toeristisch pleintje, de tips voor onze lunch en de markthal waar we ’s middags zelf verder gingen, je maakte Florence toegankelijk voor ons. Genoten! Het fijne is dat je met hulp van een kenner de stad meemaakt op je eigen wijze en in je eigen tempo. Graag tot een derde keer…..

Fam. Breukelman en fam. Hallink

Irene

25.07.2022

Ons bedrijf Pienk bestaat 12,5 jaar en dat moest gevierd worden! Met onze groep zijn wij afgereisd naar Florence en daar heeft Karin ons een fantastische fietsrondleiding geven!
Met enthousiasme heeft ze ons deze mooie stad laten zien. Karin weet veel te vertellen over de stad (en daar buiten) en vertelde ons ook leuke weetjes. Ook konden we rekenen op fijne tips om te ontbijten en te lunchen. Dankzij de persoonlijke rondleiding van Karin is ons uitje een groot succes geworden. Tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Desi

02.06.2022

Dag Karin,

Inmiddels ben ik weer een paar dagen in Nederland na een heerlijke week in Florence.

Bij deze wil ik jou, ook namens de hele groep, nogmaals hartelijk bedanken voor je voortreffelijke rondleiding.

Iedereen was super enthousiast over jouw brede kennis van de stad (op allerlei thema’s) en over jouw uitermate prettige manier van vertellen.

Een driewerf chapeau!!!

Een hartelijke groet,

 

 

 

 

Bert

01.12.2019

Beste Karin,

Sinds vanmiddag zijn we weer thuis. We hebben buitengewoon genoten van je zeer vakkundige rondleidingen. Met de excursies op twee dagen achter elkaar, hebben we heel veel moois gezien en heel veel waardevolle informatie gekregen. Ook Wendel is bijzonder enthousiast over deze vorm van een stedentripje.  Jij maakt ons attent op zaken waar we anders overheen zouden kijken en op deze manier zijn de kunstwerken veel boeiender om naar te kijken. Knap zoals je de hoeveelheid aan info kan doseren in zo’n groot museum als het Uffizi. Overdaad schaadt immers en jij maakt met jouw ervaring een uitstekende selectie.

Nogmaals veel dank en het allerbeste gewenst.

Groet

 

Selma

14.01.2019

Hoi Karin,

Nog bedankt voor de rondleiding.

Doordat je zo bevlogen vertelt over Florence is ons stedentripje nog leuker en interessanter geworden.

Omdat 2 van ons al eens eerder in Florence waren geweest, was de mix tussen de hoogtepunten en bijzondere en verrassende plekjes echt top!

Ook nog bedankt voor de goede tips voor leuke restaurantjes.

Als we weer eens naar Florence komen, contacten we je weer.

Nogmaals super bedankt,

Eric, Marita, Frank en Ivonne

23.09.2018

De dag na onze bruiloft in Toscane hebben wij van Karin een rondleiding gehad in Florence. Vooraf prettig contact gehad om onze wensen af te stemmen. Afgesproken bij het station, Karin had handige oortjes bij zich waardoor we elkaar niet kwijt raakten. Tijdens de rondleiding bleek dat zij echt veel wist. We hebben een kerk bezocht en daarna een wandeling door de stad gemaakt, onderbroken op een terrasje. Onze groep (12) was erg tevreden, ook de mensen die al vaker in Florence waren geweest.
Ik kan Karin van harte aanbevelen!

Gelukkig bruidspaar

03.09.2017

Beste Karin,
Nogmaals hartelijk dank voor je deskundige rondleiding per fiets door Florence, wat een geweldige stad! Je hebt ons de bekende maar ook minder bekende plekjes laten en van veel interessante informatie voorzien. Daarnaast hebben wij de nodige tips gekregen zoals over een tweetal heerlijke lokale restaurantjes. Nogmaals dank.

Marc van Gaalen

05.10.2016

Hallo Karin,
Tijdens de paasdagen 2014 hebben we Florence bezocht en samen met jou door Sante Groce en Santo Spirito gewandeld. De dagen ervoor hadden we al verschillende musea verkend en het was ook niet ons eerste bezoek aan Florence.
Mede namens mijn echtgenote Gesien en mijn zoon Anne geweldig bedankt voor deze rondleiding, Je weet erg veel en je enthousiaste verhalen openden voor ons geheel nieuwe inkijkjes in de geschiedenis en het culturele leven van Florence. Bovendien ben je erg prettig gezelschap. Ook mijn zoon – die een uitgesproken geschiedenisfreak is – heeft ervan gesmuld!
Dank je wel!
Cor, Gesien en Anne.

Cor de Beurs

02.07.2014

Beste Karin,
Nogmaals hartelijk dank voor je deskundige rondleiding per fiets door Florence, wat een geweldige stad! Je hebt ons de bekende maar ook minder bekende plekjes laten en van veel interessante informatie voorzien. Daarnaast hebben wij de nodige tips gekregen zoals over een tweetal heerlijke lokale restaurantjes. Nogmaals dank.

Marc van Gaalen

05.10.2016

Hoi Karin,
Nogmaals bedankt voor je uiterst interessante en deskundige rondleiding in Firenze!
Mijn vriend en ik vonden het meer dan de moeite waard en waren blij op deze manier met jouw prachtige woonplaats kennis te hebben gemaakt…
Vele groetjes, Ann & David

Ann

12.10.2013

Op een heerlijke zonnige zaterdag in oktober zijn wij, jaarclub uit 1991, met zijn achten per fiets door Florence heen geloodst door Karin. Ruim vier uur lang, inclusief lunch, heeft zij ons weten te boeien met de highlights van deze stad. Wat ons betreft een enorme aanrader voor NLers om op deze manier door de autovrije binnenstad te bewegen. Leuke anecdote: loco-burgemeester Dario Nardella, zelf voortbewegend in een elektrische auto, schiet ons aan om er het zijne van te weten. Dit had hij nooit eerder zo gezien. Ook voor Karin was het pas de tweede keer op de fiets de stad door in al de jaren dat zij gids is. Wij vonden het de ultieme manier om ons in korte tijd veel van dit openluchtmuseum toe te eigenen en Karin was daarin leidend op alle fronten. Nogmaals dank daarvoor.

Jan

11.10.2012

Hoi Karin,
In de mei vakantie met mijn zus en dochter een paar dagen naar Florence geweest, wat een mooie stad.
Mijn zus had al een rondleiding van je gehad en was erg enthousiast dus weer een rondleiding geboekt bij jou. Het was een leerzame ochtend en gelukkig droog met een zonnetje., de dag ervoor en de dagen erna regen!
Groetjes, Loes en Anske

Loes en Anske

20.05.2010

De enige dag Florence die we hadden in ons weekje Toscane is verrijkt door een zeer leerzame rondleiding van jou. Dank je wel boeiende ronleiding. Mochten we terugkomen dan zeker een Michelangelo tour.
Groeten,
Thom

Thom Punte

24.06.2009

In oktober 2016 zijn we met jou door Florence gewandeld. Een betere gids hadden we ons niet kunnen wensen.
Ons verzoek om niet alleen de “hoogtepunten” maar ook de verborgen schoonheden te laten zien, maakte je waar.
Wat een enthousiasme en kennis heb je van het prachtige Florence en Toscane.

Alette en Anjelies

27.03.2017

Hoi Karin,
Ik wou even zeggen dat ik afgelopen zondag een hele leuke en boeiende rondleiding op de fiets heb gehad en mijn moeder vond het ook super. Ik kan iedereen die naar Florence gaat het aanraden, want je wist een hoop interessante dingen over de stad en hebt ons echt mooie plekken laten zien waar wij de volgende dag nog weer heen zijn gegaan zoals de prachtige botanische tuinen en de Ponte Vecchio.
Hartstikke bedankt.
Groetjes Lies en Roger (de broer van Valerie )

Roger van de Flier

28.09.2016

Hallo Karin,
We zijn 2 ochtenden met jou op stap geweest en hebben daar enorm van genoten. Je hebt de mensen uit de Florentijnse geschiedenis voor ons tot leven gebracht en ons met andere ogen laten kijken naar al t moois wat Florence te bieden heeft. Jouw kennis is echt fenomenaal! Over alles weet je dingen te vertellen en met zoveel enthousiasme en liefde! Voor ons ben je een kei en als we weer in Florence zijn komen we zeker weer bij je aankloppen!
Nogmaals heel hartelijk bedankt! Rob,Nel en Irene.

Nel

26.01.2014

Dag Karin
Nu we weer thuis zijn wou ik je, in naam van ons allen, bedanken voor de leuke en interessante rondleiding in Florence. Jong en oud hebben er echt van genoten. Misschien tot later?
Groetjes, Peter.

Peter

30.08.2013

Hallo Karin, Mijn moeder (82) en ik willen je heel hartelijk danken voor de 2 bijzonder gezellige dagen die wij met jou hebben gehad. Het programma had je prima aangepast aan mijn moeder, omdat ze wat minder goed ter been is; De ”oude”mannetjes begonnen voor ons echt te leven zoals jij over hen vertelde. Het is of ik je al jaren ken. We hebben genoten en ik vertel dan ook iedereen over je enthousiame, kennis en je humor. Wellicht tot nog eens.
Groetjes Ans & Klara

Ans en Klara Fix

03.10.2012

Hallo Karin. In oktober was ik met 3 vriendinnen ( 4 juffen uit Limburg ) in Florence. We hebben met jou de highlights van Florence bezocht. Het was een zeer leerzame en inspirerende ochtend. De restaurantjes waarover je ons vertelde hebben we nog bezocht. In mei ga ik weer naar Florence en ik hoop dat je dan tijd hebt voor een rondleiding.

Liesbeth Pangels

14.03.2010

Beste Karin,
Wat zijn wij blij dat we jou gevraagd hebben om ons gedurende 3 ochtenden rond te leiden in Florence!
Met heel veel enthousiasme, kennis en kunde heb je ons door die magnifieke stad geleid, niet alleen langs de bekende highlights van de stad maar ook langs plaatsen waar je anders zo voorbij loopt.
Heel veel achtergrondinformatie heb je ons gegeven, over de bekende families, de verhoudingen tussen die families, de geestelijken, de wetenschappers, de kunstenaars.
Kortom, je gaf ons veel inzicht in de context van die tijd. Zelfs zoveel dat dat ook nog goed van pas kwam tijdens het vervolg van onze vakantie in Umbrië met Assisi e.o. (familie De Medici).
En je deed dat allemaal op een heel prettige, natuurlijke, informele en behulpzame wijze.
Erg veel dank daarvoor! Jouw enthousiasme en passie voor Florence heb je heel goed overgebracht op ons. En ook nog dank voor je advies met betrekking tot de hotelkeuze, de aanschaf van de Firenze Card en de keuze van de restaurants……
Vriendelijke groet van Jos en Henk

Henk en Jos Snijders-Wasser

01.11.2016

Dag Karin
Nogmaals hartelijk bedankt voor je uitstekende rondleidingen tijdens de paasweek (2015). De planning was perfect, de uitleg altijd boeiend, de organisatie tiptop (nergens aanschuiven, zelfs niet aan het Uffizi). Dank zij jou hebben we grondig kennisgemaakt met de vroegrenaissance en de meesterwerken uit die periode. Je vriendelijkheid en je bereidheid om altijd wat meer te vertellen, verhoogde ons enthousiasme nog. Ook de keuze van de restaurants was top, vaak plaatsen die we zelf niet zouden gevonden hebben.
Firenze: een prachtige herinnering, en een plaats waar we graag zullen terugkeren.
Vriendelijke groeten
Frieda Claes

Frieda Claes

25.04.2016

Hallo Karin,
We zijn alweer twee weken thuis en het gewone leven gaat z’n gang.
Dankzij jouw persoonlijke en deskundige rondleiding in Florence waanden we ons begin dit jaar even inwoners van deze prachtige stad. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van je tips met betrekking tot leuke eetgelegenheden. We hebben heerlijk gegeten! De laatste avond zijn we bij Osteria Di Giovanni aan de via del Moro geweest. Ook een aanrader!!
Ook namens Stefanie heel hartelijk bedankt, jouw privérondleiding betekende een meerwaarde voor ons bezoek aan Florence.
Heel veel groeten, Marjan Hagemeier

Marjan Hagemeier

26.01.2014

Hallo Karin,
Eenmaal weer aangekomen in het regenachtige Nederland, wil ik je nogmaals bedanken voor de leuke en interessante rondleiding, het onbekende Florence, die we van jou kregen.Florence is een geweldige stad! We hebben daarna nog de firenzecard gekocht en hebben het toeristische deel bekeken, over twee dagen verdeeld en dat was wel nodig, zo indrukwekkend! Die firenzecard is trouwens ideaal. We konden overal zo doorlopen. Het restaurantje, Palle d’oro dat je ons adviseerde, hebben wij twee keer bezocht. Heerlijk!! We zullen je bij iedereen aanbevelen. Bedankt!
Ria en Ron.

Ria Bakker

Ook namens Angelique, Joke en Lisette willen we je langs deze weg bedanken voor de snelle en efficiente rondleiding in Florence. In korte tijd heb je ons in Florence wegwijs gemaakt, zodat we alles uit ons bliksembezoek gehaald hebben. Ook je tips over terrasjes en lekkere eetgelegenheden waren meer dan welkom. Je kennis over Florence was indrukwekkend!!!. Jammer dat we de graanschuur (kerk) niet meer konden terugvinden. Wij komen zeker nog eens terug en zullen je dan weer vragen onze kennis op te frissen en uit te breiden over het prachtige Florence!!! Wij zullen je zeker aanbevelen aan onze vrienden.
Bedankt Margo

Maria

10.05.2012

Een heerlijke middag in Florence !
Op vrij korte termijn hadden we afgelopen zomer via een kort mailcontact een fietstocht door Florence kunnen boeken bij Karin Werker. We hadden in eerste instantie bij een andere organisatie geboekt, maar omdat die slechts op vaste tijdstippen vertrok en ook in grotere groepen, zochten we naar een ander alternatief. Tot onze blijdschap konden we met Karin precies op een eigen gekozen dag en tijdstip een fijne fietstocht bespreken. Ondanks dat het een zondag en de dag erop een feestdag was, waardoor de meeste fietsverhuurbedrijfjes gesloten waren, was het Karin toch nog gelukt om 3 fietsen te regelen. En zo konden we aan onze fijne en informatieve privétour beginnen.
We hebben genoten: Van de enorme kennis van werkelijk alles wat te maken heeft met de stad Florence, van de boeiende manier van vertellen, van het inspelen op en steeds een antwoord weten op onze vragen, van het fijne en informele gesprek wat plaatsvond tussen ons, van het heerlijke fietsen naar zowel de voor de hand liggende toeristische plekken als naar de voor toeristen meer verrassende en niet bekende plaatsen.
Karin, dank je wel nogmaals voor de onvergetelijke middag! Heel bijzonder dat je op zo korte termijn helemaal aan onze wensen kon en wilde voldoen. We hebben enorm genoten van al je wijsheid!
Met vriendelijke groeten, Hans en Monica

Monica Wentink

15.10.2016

Dag Karin,
Op een stralende augustusochtend heb ik met mijn dochter Inge met jou door Florence gewandeld. Je weet veel, en vertelt enthousiast. Ook leuk dat je aansloot bij wat je bij ons aan interesse ontdekte, van tevoren was eigenlijk niets afgesproken, maar wat je ons liet zien was helemaal goed.
Een voordeel voor ons, was dat we de Firenzepas hadden, zodat we alle musea in mochten, en je hebt daar goed gebruik van gemaakt, we zijn nu binnen geweest in een drietal kerken en kloosters die we anders overgeslagen zouden hebben, en vooral de werken van Fra Angelico had ik niet willen missen. Ook de markten, en je kennis over de geschiedenis van de stad, de verhalen over de gebouwen die we zagen, het was zeer de moeite waard. En tot slot de oude gevangenis nu woningen, een prima eindpunt, want op de binnenplaats was een leuk terras, en het was inmiddels etenstijd : -).

Angel Ruyter

21.08.2014

Hoi Karin,
We hebben enorm genoten van je rondleiding. Het kleine onbekende heb je voor ons bekend en groot gemaakt. We vonden het heel prettig om met je door Firenze te zwalken. Wat een informatie heb je ons gegeven. Heerlijk kunnen fotograferen. We zullen je aanbevelen.
Dank je Michel en Marian

Michel Hobbij

06.01.2014

Beste Karin,
Wij waren met onze wijnclub Vingt Cinq eind september op wijnreis in Toscane. Op de laatste dag werden wij door jou rondgeleid door Florence. Het werd een prachtige afsluiting van onze reis. Niet alleen heel sympathiek maar ook heel deskundig werd heel interessante informatie gegeven over plekjes waar ik in eerdere jaren ook in of langs was gekomen, maar waarvan ik toch niet de goede achtergronden en geschiedenis kende. Geweldig!
Ik kan jou als gids van harte aanbevelen aan een ieder die wat meer dan het oppervlakkige uit de stadsgidsen wil weten.
Tot ziens!

Pieter

12.10.2012

Hallo Karin, In de mei vakantie hebben wij met het hele gezin in Vinci gelogeerd en zijn toen op zoek gegaan naar een Nederlandse gids zodoende kwamen we bij jou terecht.
Wij hebben het allemaal een zeer leerzame en ontspanne ochtend gevonden, heel fijn zoals jij alles uitlegde en ons de mooiste plekjes liet zien en daar ook heel veel over kon vertellen.
Wij kijken hier op terug als een heel fijne en ook plezierige dag.
Nogmaals onze dank.
groetjes Corry

Casper en Corry van den Berg

29.05.2010

Karin is een goede gids die fantastische verhalen kan vertellen over de stad en alle kleine onderdelen. Ze weet er voor iedereen iets leuks van te maken. En haar kennis van de klasieke talen zorgt hierbij voor een leuk effect, net als haar gevoel voor humor. Als je een gids zoekt kies dan Karin.

Merel Meekes

29.06.2009

Uw reacties en aanbevelingen stel ik zeer op prijs.
Stuur ze naar info@rondleidingflorence.nl en ik plaats ze graag in mijn gastenboek.